Projectmanager Jumbo – Jumbo, WV

Ben jij analytisch sterk? Zit netwerken in je bloed en weet jij als geen ander een goede relatie op te bouwen met je klant? En wil jij ons helpen om de kwaliteitsslag en uitbreiding van onze werkzaamheden voor onze klant Jumbo te realiseren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe projectmanager!

Wat ga je doen?
Samen met jouw collega Projectmanagers ben jij verantwoordelijk voor het operationeel management van diverse field marketing campagnes voor onze klant Jumbo. Jumbo heeft verschillende doelstellingen en projecten op het gebied van (her)activatie, productintroducties, merchandising, sales en awareness campagnes en dat maakt jouw werk afwisselend en boeiend.

Jij zet de campagnes op en begeleidt deze van A tot Z. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de projectplanning, ben je tijdens de uitvoering ook op locatie te vinden, bijvoorbeeld als jij samen met de klant de lancering van een actie bezoekt, en ben je regelmatig bij de clients (A-merk leveranciers) op kantoor te vinden voor het bespreken van campagne evaluaties, vervolgacties, kansrijke ideeën en innovaties.

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in retail en/of FMCG is een must;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift;
 • Ervaring in en kennis van de Field Marketing branche zijn een pré;
 • Fulltime beschikbaar (0,8-1,0 FTE);
 • Rijbewijs B.

Jouw profiel
Jij bent een representatieve en ambitieuze Projectmanager, die kwaliteit en rendement voorop stelt in de besluitvorming en continu op zoek is naar procesinnovaties. Je bent analytisch sterk, kunt goed overzicht behouden en denkt vooruit. Het verbeteren van de operationele resultaten en het verhogen van de klanttevredenheid is voor jou een logisch onderdeel van je takenpakket. Vanuit overzicht stuur jij de planningen, capaciteitsbehoefte, targets en KPI’s en bewaak je tegelijkertijd het budget. Als een ware regisseur draag jij zorg voor de afstemming met de specialisten van alle benodigde disciplines binnen Brandwise. Je weet hoe jij de field operatie en behaalde resultaten inzichtelijk maakt voor de verschillende stakeholders. Voor een ieder ben jij een graag geziene business partner. Je hebt een luisterend oor, draagt proactief oplossingen en nieuwe ideeën aan en kunt goed omgaan met cultuurverschillen. Je snapt bedrijfspolitieke processen en toont besluitvaardigheid als de situatie daarom vraagt.

Brandwise Field Marketing Group is reeds meer dan 30 jaar actief op het gebied van Field Marketing en werkt voor toonaangevende merken en opdrachtgevers. Vanuit ons hoofdkantoor in Ede bedienen wij klanten als Jumbo, Unilever, Coca Cola, Kellogg’s en Nestlé met shopper marketing en field sales oplossingen. Dit doen we samen met meer dan 1.800 enthousiaste medewerkers in het veld.

Het betreft een functie voor 40 uur per week. 32 uur is bespreekbaar.
Je komt te werken bij een dynamische organisatie waarin hard gewerkt wordt, maar waar ook veel plezier wordt gemaakt. Wij bieden jou daarbij:

 • Een goed salaris gebaseerd op jouw ervaring en skills;
 • 28 vakantiedagen per jaar (obv fulltime aanstelling);
 • Werkgeversbijdrage aan pensioen;
 • Mogelijkheid tot een vaste aanstelling;
 • Jaarlijkse ski trip met al je collega’s;
 • Wekelijkse borrel op de vrijdagmiddag.

Sollicitatieprocedure
Deze vacature is gelijktijdig intern en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Jouw sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als je met de sollicitatiebutton reageert en je cv en motivatiebrief (in Word of Pdf) zijn bijgesloten. Je motivatie kun je richten aan Karlijne Bos, Manager Operations.

De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op de genoemde functie eisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kunnen deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Solliciteren is mogelijk van 22-02-2019 tot en met 22-03-2019.

Voor meer informatie over deze vacature:
Karlijne Bos, Manager Operations.
Via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 088 770 1000.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure:
Ruben Maat, Recruiter.
Via e-mail [email protected] of op telefoonnummer 088 770 1000.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

22.02.2019

About admin

Editorial Staff at SalesJobinfo is a team of Career experts led by damage_brain. Page maintained by damage_brain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *